KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Zestaw programów i podręczniki

Zestaw programów i podręczniki:

  1. Program wychowania przedszkolnego „Wokół przedszkola” – autor: M. Kwaśniewska,
    W. Żaba – Żabińska, J. Lendzion
  2. Program wychowania przedszkolnego „Kocham Przedszkole” – autor: M. Pleskot. A.
    Staszewska - Mieszek
  3. Program środowiskowy „Nie jestem gorszy” – autor: G. Różalska, A. Gębicka
  4. Program prozdrowotny „W zdrowym ciele zdrowy duch”- autor: G. Różalska, A. Gębicka,
    M. Kwiecień, A.Pabijańczyk, T. Zarębska
  5. Program adaptacyjny dziecka „Witamy w Bajkowym Przedszkolu”” - autor: T. Zarębska,
    E. Kozłowska, J. Świder
  6. Program Powszechnej Dwujęzyczności – w domu, żłobku i przedszkolu – autor: Claire Selby
  7. Program własny „Usprawnianie funkcji percepcyjno – motorycznych z wykorzystaniem metody
    dobrego startu w wychowaniu przedszkolnym” – autor: M. Miszczak, J. Świder
  8. Ogólnopolski program wychowania przedszkolnego „Bezpieczne przedszkole” – autor:
    A. Gabrysz, A. Baraniak
  9. Program środowiskowy „Czyste Powietrze wokół nas”
  10. Program ogólnopolski „Akademia Aquafresch”
  11. Program ogólnopolski „Kubusiowi Przyjaciele Natury”

Karty pracy: 

„Olek i Ada”, wyd. MAC EDUKACJA, autor: W. Żaba – Żabińska, I. Fabiszewska, K. Wilk

Podmiot udostępniający informację:
Miejskie Przedszkole nr 13 w Zgierzu
data: 23-10-2018
wytworzył: Grażyna Różalska
data: 23-10-2018
data: 23-10-2018
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 28-11-2017 - Edycja treści
  • 03-01-2017 - Edycja treści
  • 03-11-2015 - Edycja treści
  • 13-03-2015 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0
  • 29-10-2013 - Edycja treści
  • 15-10-2012 - Edycja treści
  • 30-03-2012 - Edycja treści
  • 20-03-2012 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 553