KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Pracownicy Obsługi i Administracji

W Miejskim Przedszkolu Nr 13, im „Bajkowe Przedszkole” w Zgierzu zatrudnieni są pracownicy administracji i obsługi.

Zadania i obowiązki pracowników administracji

Podstawowym zadaniem pracowników administracji i obsługi jest zapewnienie sprawnego działania przedszkola jako instytucji publicznej, utrzymanie obiektu i jego otoczenia w czystości i porządku. Pracownicy administracji i obsługi współpracują z radą pedagogiczną w zakresie wychowania, opieki nad dziećmi. Szczegółowy zakres obowiązków pracowników administracji o obsługi ustala dyrektor przedszkola. Podstawowe zadania i kompetencje pracowników administracji i obsługi określa Statut Przedszkola.

Wykaz pracowników administracji

Pracownicy administracji:

  • Główna księgowa – Jolanta Lisowska, tel. 42 7162573
  • Samodzielny referent ds. zaopatrzenia i żywności – Zofia Juszczak, tel.42 7162573
  • Specjalista ds. BHP – Piotr Mitera 

Pracownicy obsługi: 

  • Pomoc nauczyciela – 2
  • Kucharka – 1
  • Pomoc kuchenna – 3
  • Woźna – 6
  • Robotnik gospodarczy – 1
Podmiot udostępniający informację:
Miejskie Przedszkole nr 13 w Zgierzu
data: 27-11-2017
wytworzył: Grażyna Różalska
data: 27-11-2017
data: 27-11-2017
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 12-03-2015 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 716